Okulumuz 15.Uluslararası MEB Robot Yarışması'na katıldı.

20.09.2023 331

Bizim için heyecan verici bir yarışmaydı! Okulumuz 6-9 Eylül 2023 tarihinde Bursa Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenen 15.Uluslararası MEB Robot Yarışmasına, öğrencilerimiz 8A Sınıfı Batuhan ÖZKAN, 8B Sınıfı Mustafa Emir ÇELEBİ, 6A Sınıfı Yiğit HÜNER ile danışman öğretmenlerimiz Ergün DOĞRU (Bilişim Teknolojileri Öğretmeni) ve Nevzat BADEM (Psikolojik Danışman) rehberliğinde 2 robot ile katılım sağladı.

Öğrencilerimizin gayretleri, danışman öğretmenlerimizin rehberliği ve destekleriyle okul olarak gerçekten unutulmaz bir deneyim yaşadık. Ekip olarak birlikte çalışmayı öğrendik, sorunları çözmek için stratejiler geliştirdik ve en önemlisi yeniden denemekten asla vazgeçmedik. Bu yarışmada ilk üçe girememiş olsak bile, yarışmalarda iyi bir ekip nasıl olunur sahaya hep yansıtmaya çalıştık ve bu yolda ilerledik.

Uluslararası MEB Robot Yarışmaları, bizim için sadece bir yarışma değildi. Bu, birbirimize olan güvenimizi artırmanın, teknolojiye olan ilgimizi pekiştirmenin ve en önemlisi, deneyimlerimizi paylaşmanın bir yolu oldu. Her birimizin robotları ve fikirleri, üzerinde çalıştığımız projelerin birer yansımasıydı ve bizim için çok değerli oldu.

Bu yarışmada yer almak bizi gelecekteki başarılar için daha da motive etti ve daha fazla keşif yapmak, daha fazla öğrenmek için bizi bir adım daha ileriye taşıdı. Bu deneyim sadece yarışmadan aldığımız belgelerle ve hediyelerle sınırlı kalmadı aynı zamanda kendimizi geliştirmek ve ilerlemek için ihtiyaç duyduğumuz bir itici güç oldu.

Uluslararası MEB Robot Yarışmalarına katılmak bize hem bireysel olarak hem de takım olarak birçok öğreti ve deneyim kazandırdı. Bu yarışma, şüphesiz ki ilerideki projelerimiz için sağlam bir temel oluşturdu. Bizler, bu yarışmalarda yer almanın ortaya koyduğu enerji ve tutkuyu asla unutmayacağız.

20-09-202320-09-202320-09-202320-09-202320-09-202320-09-202320-09-2023